Bir Tatil Daha Geride Kaldı

23 Ağustos 2011 Salı § 3



37 gün tatil yaptığım Trabzon'dan pazar günü dönmüş bulunmaktayım. Dönüş için yola çıktığımda içimi bir burukluk kapladı ki anlatamam.

Her günün dolu dolu geçtiği, aklımıza esen herşeyi yaptığımız, bol bol eğlendiğimiz, çok güldüğümüz bir tatil geride kaldı. Bir tatil böyle geçince insan dönünce etkisinden kurtulamıyor tabi. Döndüğümden beri tatildeki anıları hatırlıyıp, gülüyorum. -Acaba delilik belirtisi mi :)-

Çekildiğimiz fotoğraflara bakıyorum, fotoğraflardan bile çok eğlendiğimiz belli oluyor. Fotoğrafların yüzde 90'ında insan gibi çıkmadığımızı belli edeyim. Hatta bu duruma sonradan tatilimize katılan bir arkadaş şaşırmıştı. Çekimlerde girdiğimiz şekilden şekile haraketleri garipsemişti. Tabi tatil sonuna doğru onu da biraz kendimize benzettik :)

Bu tatil döneminde Cem Yılmaz gibi bir kaç fıkrada da oynadım. İnsanlar o kadar doğal ki, yaptıkları, verdikleri anlık tepkiler bizi gülmekten yerlere yatırdılar. O insanlardan biri de bendim. Arkadaşlar hala daha anıyorlardır beni :)

Tatil döneminde bol bol fotoğraf çektim. Prof. fotoğraf makinesi olduğu zaman affetme, affetmedim de. Yakaladığım kareleri gören arkadaşlardan çok övgü aldım. Bir tanesini paylaşayım:




Bunu da paylaştıktan sonra yazıyı bitireyim. -Yazmadan önce çok şey aklımdaydı, başladım hepsini unuttum-

What's this?

You are currently reading Bir Tatil Daha Geride Kaldı at Kendi Haline Karalamaca...

meta

§ 3 Response to “Bir Tatil Daha Geride Kaldı”

§ Leave a Reply